Tel:
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

SINO-AVUSTRALYA ANONİM ŞİRKETİ

9D VR CINEMA | 9D VR SİNEMASI | 5D 7D CINEMA | 5D 7D SİNEMA | RACING SERIES | YARIŞ SERİSİ | VR THEME PARK... VR TEMA PARKI ...

Ana sayfa Ürünlerşişme ürünler

Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi

Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi

  • Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi
  • Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi
  • Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi
  • Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi
Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi
Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin
Marka adı: ULTRA INFINITY
Sertifika: CE, En14960
Model numarası: Şişme wthite düğün fedai
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 5 takım
Fiyat: Negotiation
Ambalaj bilgileri: Hava Kabarcığı Film Içinde ve PVC Çanta Dışında müşterilerin ihtiyaç olarak
Teslim süresi: Mevduat onaylandıktan sonra 7 gün içinde sevk
Ödeme koşulları: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram
Yetenek temini: Ayda 200 set
İletişim
Detaylı ürün tanımı
Ürün Tipi: Yetişkinler ve çocuklar için şişme düğün sıçrama evi Malzeme: 0.55mm pvc branda
boyut: 13x13 ft veya Özelleştirilmiş renk: White, blue. Beyaz mavi. black. siyah. pink and more Macaron colors
certficate: CE Logo: Müşterilerin logosu memnuniyetle karşılandı
Vurgulamak:

En14960 Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale

,

PVC branda Şişme Atlama Kalesi

,

0.55mm PVC Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale

Satılık Fabrika Doğrudan Şişme Yaşam Dolu Ev Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi

 

 
Ürün adı Çocuklar ve yetişkinler için açık şişme jumper düğün yaşam dolu ev atlama
Logo INFINITY, özelleştirilmiş logo kabul edilebilir
Boyut 13ftx13ft, 14ftx14ft ve Özel boyut kabul edilebilir
OEM / ODM Kabul edilmiş
Malzeme

0,55 mm, 1000D PVC ve 0,85 mm, 1000D PVC

 

Alev geciktirici, UV dirençli, UV dirençli, küf önleyici ve soğuk çatlağa dayanıklı

Yapıt Dijital baskı, İpek baskı veya el baskısı

Üretim

İşlem

Grafik - Baskı - Kesme - Dikiş - Yapıştırma - Test - Paketleme
İşçilik

1. Çift dikiş (mükemmel dikiş uzunluğu 4,2 mm-4,5 mm)

 

2. Sabit şişirilebilirde kullanılan kaynak teknolojisi

 

3. Geri dikiş ve katlama dikişi

 

4. iç takviye ve dış takviye

 

Kalite kontrol

1. Tüm malzemeler için kaliteli standart

 

2. Gelen malzeme% 100 toplu muayene

 

3. Boru hattı oluşturma 4. Yerinde proses denetimi

 

5. ürün muayenesi ve basınç testi

Uygulama Ticari reklam, TV etkinliği, Okul etkinliği, Açık hava etkinliği, spor yarışması ..etc
Aksesuarlar CE / UL belgeli Blower, Tamir Takımları
gönderi Deniz yoluyla / Hava yoluyla / Ekspres ile

 

 

 

SSS hakkında:

Soru 1. Dikili şişirilebilir ürünler ile sızdırmaz ürünler arasındaki farklar nelerdir?
Cevap: Şişirilebilir dikilmiş ürünlerin sürekli üflenmesi gerekir.Mühürlü ürünler, ısı kaynağı teknolojisi ile işlenir ve yalnızca bir kez havaya uçurulur.Genellikle dikilmiş ürünler, Mühürlü ürünlerden daha düşük maliyetlidir.

Soru 2. Kişisel bir şirket logosu veya ifadeleriyle özel bir tasarıma sahip olabilir miyim?
Cevap: Tüm şişme malzemelerimiz için özelleştirilmiş logo ve ifadeler mevcuttur.Ve üretimden önce tasarımı sizinle teyit edeceğiz, böylece gerçek kullanım için kesinlikle istediğinizi alacaksınız.

Soru 3.Ne tür bir ödeme kabul ediyorsunuz?
Cevap: T / T, Batı Birliği tercih ediyoruz.5000 ABD Dolarının altındaki siparişler için% 50 depozito tercih ediyoruz.

Soru 4. Üretmek ne kadar sürer?
Cevap: Her şey bağlıdır, büyük miktarın daha fazla zamana ihtiyacı olacaktır.Depozitoyu aldıktan sonra tasarıma başlayacağız.Tasarım onaylandıktan sonra üretimi ayarlayacağız.Genellikle üretim yaklaşık 2-3 hafta sürer. (Acil sipariş istisnası)

Soru 5. Teslimat ne kadar sürer?
Cevap: Ekspres ve hava ile yaklaşık 7 gün sürecek, deniz yoluyla ise yaklaşık 25 ~ 35 gün sürecek.

Soru 6.Üretici veya ticaret şirketi misiniz?Şirketiniz herhangi bir sertifika veriyor mu?
Cevap: 10 yıldan fazla deneyime sahip şişme bir üreticiyiz.CE, EN14960 ve ilgili sertifikamız var.

Soru 7. Üfleyiciler / pompalar, tamir takımları gibi aksesuarlar sunuyor musunuz?
Cevap: Evet, her ürün yeterli CE / UL üfleyiciler / pompalar (ülkenizdeki elektrik sistemine göre) ve tamir takımları ile donatılmıştır.

Soru 8. Teslimattan önce kaliteyi kontrol edebilir miyim?
Cevap: Evet, üretim bittikten sonra size kontrol etmeniz için resimler göndereceğiz.Kaliteyi kontrol etmek için fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

 

Önerilen Daha Fazla Ürün:

Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi 0Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi 1Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi 2Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi 3Şişme Düğün Yaşam Dolu Kale Şişme Atlama Kalesi 4

 

Şimdi kiralama işi şişme düğün sıçrama evi oldukça sıcak bir satış ve Amerika ve Avrupa pazarında popüler,

 

işinizi kurmayı düşünüyorsanız, bize soruşturma göndermekten çekinmeyin en iyi fiyat ve pazarlık promosyonu için !!!

İletişim bilgileri
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

İlgili kişi: Landy Chow

Tel: 86-15989046446

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin
Diğer ürünler
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
Oda 813, No. 1, No. 5, Huizhan Güney Yolu, Haizhu Bölgesi, Guangzhou, Guangdong.
Tel:86-159-8904-6446
Mobile Site Privacy Policy Çin iyi kalite 9D VR sinema Tedarikçi. © 2018 - 2021 9d-vrcinema.com. All Rights Reserved.